نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد

سفر قریب الوقوع رئیس جمهور ونزوئلا به سوریه

«نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا با اعلام اینکه به زودی به سوریه سفر خواهد کرد، خواستار احترام به حقوق سوریه در بازسازی و دستیابی به توسعه شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 19
کد خبر: ۱۱۸۵۴۱

به گزارش راهبردمعاصر، روسیا الیوم به نقل از منابع سوری اعلام کرد «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا در مراسم اعطای مدال به «خیل بیطار» سفیر سوریه به مناسبت پایان ماموریتش در کاراکاس اعلام کرد که به زودی برای جشن گرفتن با مردم و رهبر سوریه برای صلح و ثباتی که پس از مقابله با تروریست‌ها در این کشور حاکم شده است، به دمشق سفر خواهد کرد.

مادورو ضمن تحسین تاریخ مردم سوریه، قهرمانی‌ها و مبارزات آن‌ها با گروه‌های تروریستی، از شجاعت «بشار الاسد» و موضع قهرمانانه او قدردانی کرد.

وی افزود: بشار اسد یک حماسه تاریخی را علیه تروریسم آمریکا و همدستانش در جهان رقم زد و با کمک هم پیمانانی همچون روسیه، ایران، چین و دیگر ملت‌های مخالف امپریالیسم و همچنین با حمایت‌های مادی و معنوی ونزوئلا به پیروزی رسید.

مادورو در اظهاراتش با تاکید بر اینکه سوریه کانون فرهنگ و تمدن است، خواستار احترام به حقوق سوریه در بازسازی و دستیابی به توسعه شد. وی در پایان نیز به منظور تاکید بر آمادگی ونزوئلا برای کمک به بازسازی سوریه، پیشنهاد داد که نمایشگاه اقتصادی و سرمایه گذاری برای بازرگانان ونزوئلایی اقلیت‌های سوری در ونزوئلا برگزار شود.

وی در پایان پیشنهاد داد که یک نمایشگاه اقتصادی و سرمایه گذاری در دمشق برگزار شود و تمامی تجار ونزوئلایی و اقلیت سوری ساکن ونزوئلا با هدف تاکید بر آمادگی برای مشارکت در بازسازی سوریه در آن شرکت داشته باشند./مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار